Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen. Kom je er niet uit? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons op +31 (0)13 577 37 67.

MHM is een toonaangevende Europese producent, welke bekend staat om zijn innovatieve, kwalitatieve en betrouwbare bouwwijze van textieldrukmachines.
Nee, MHM levert ook kleinere textieldrukautomaten zoals de SA-Evo. Uiteraard produceert MHM ook de grotere machines voor textieldrukkers met 24/7 productie van zowel kleine als grote oplagen met weinig en/of veel kleuren.
Nee, naast de productie van textieldrukautomaten produceert MHM ook machines in carrouselvorm voor o.a. het bedrukken van transfers, flock en andere industriƫle toepassingen.
MHM onderscheidt zich van andere merken in de extreem snelle omsteltijden, de hoge productiviteit, eenvoudige reproduceerbaarheid en pasnauwkeurigheid.
Jazeker, juist daarin onderscheidt MHM zich van andere merken door het zeefregistratiesysteem wat een immense besparing oplevert in omsteltijden. Daarnaast zijn de pallets, drukrakels en voorrakels extreem snel verwisselbaar daar MHM machines voorzien zijn van een snel-wisselsysteem!
Dat is afhankelijk van het type machine. Met de carrouselvormige machines van MHM kunt u 1 tot 18 kleuren drukken en met een ovale MHM machine kunt u tot wel 50 kleuren drukken!
Op lichte textiel wordt doorgaans nat-in-nat of nat-naast-nat gedrukt, op donkere textiel wordt veelal tussentijds gedroogd met een tussendroger. Hierin bieden wij de machines van Calmatech aan.
Een MHM machine is ten alle tijden elektrisch aangedreven; via elektromotor, riemaandrijving of servomotor, afhankelijk van het type MHM machine. Een pneumatische aandrijving van de draaibeweging is niet anno 2016 voor MHM daar dat zeer storingsgevoelig is!
Met de M-Touch sturing wordt bedoeld dat u de machine bediend via de meegeleverde Samsung PAD. Op deze tablet zit een MHM app verwerkt om de machine juist aan te sturen. Bij verschillende modellen is deze tablet geconfigureerd in een hybride-sturing, dit houdt in dat er achter de Samsung PAD een digitale aansturing mogelijk is mocht de tablet stuk gaan. Hierdoor bent u verzekerd van productiviteit!
Het textiel wordt gedroogd met een droogtunnel. Op basis van uw inktsysteem en productiviteitswensen bieden wij de droogtunnels van Tesoma aan, welke zowel elektrisch als gasgestookt leverbaar zijn in de meest uiteenlopende afmetingen!
Jazeker, daar staat MHM juist bekend om! Door de stabiliteit van MHM machines en het zeefregistratiesysteem is pasnauwkeurig drukken geen probleem voor een MHM machine. Zelfs MHM machines van een hoge leeftijd drukken nog iedere dag sluitend zeefdrukwerk!
Dit is afhankelijk van het type MHM machine oplopend van 40 x 50 cm tot 80 x 110 cm.
Alle typen inkt, dat wil zeggen o.a. plastisol inkten, waterbased inkten, solvent inkten, UV inkten, siliconen systemen en flocklijmen.
Het werken met een MHM machine is niet moeilijk, maar uiteraard vergt het de nodige aandacht om op de juiste manier met een MHM machine te werken. Na installatie van een MHM machine geven wij onze klanten altijd een training m.b.t. de bediening en de fijnafstelling van de machine, waardoor u direct van start kunt met de productie.
Ja, zoals iedere machine nodig heeft, heeft een MHM machine ook onderhoud nodig. Dit i.v.m. de bewegende en elektronische delen die in de machine zijn verwerkt. Wel is het zo dat MHM machines een zeer degelijke bouwwijze hebben waardoor er veel minder onderhoud nodig is dan machines van andere merken. Een MHM machine op leeftijd is bewezen in staat om met weinig onderhoud nog altijd perfect drukwerk te leveren!
Jazeker, u bent van harte welkom om met ons bij bestaande klanten de machines in productie te zien. Wij bieden u ook de mogelijkheid om in de demoruimte van MHM de verschillende type MHM machines in werking te zien en/of te testen met uw eigen zeeframen, uw eigen inkten en uw eigen textiel.

Volg ons ook op:

OFFERTE AANVRAGEN:

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Bel mij terug:

Vul uw gegevens in en druk op de knop.

PALS Print & Screen, uw totaalleverancier voor:
  • Zeefdruk
  • Textieldruk
  • Transfer
  • Flock
  • Flex- en flockfolies
  • Borduren
  • Doming
  • Digitaal
  • Sign
  • Occasions
Bekijk de brochure